New
Prognoza vremena

ČESTITKE ZA SVAKU PRIGODU


thumb_421_1327
Poseban je osjećaj primiti čestitku. Uvijek ju s radošću otvaramo, pozorno čitamo, odgonetavajući rukopis i tražeći u njemu onaj osobni, iskreni trenutak koji nam suvremena tehnika tako često oduzima.

Na stranicama SOS Dječjeg sela možete vidjeti čestitke za sve prigode – za organiziranje raznih proslava, rođendana, vjenčanja i sl. Možete ih iskoristiti i kao pozivnice na proslave, tulume, vjenčanja, također i kao zahvalnice.

Još nekoliko ideja kako možete uporabiti ove čestitke:
  • Možete kome reći "Hvala" - istaknite svoju zahvalnost nastavnicima, suradnicima te im pokažite koliko ih cijenite.
  • Možete reći "Čestitam" - klijentu, najboljem prijatelju; pošaljite im razglednicu i čestitajte im na njihovim postignućima.
  • Možete nekoga "motivirati" – pošaljite čestitku i motivirajte svoje suradnike u ovim teškim gospodarskim vremenima.
  • "Samo zato što"…– doista ne trebate razlog za slanje prigodne čestitke. Pošaljite ju kada mislite o tome. Vaša mama, sestra ili najbolji prijatelj bit će sretni što ste to učinili.


Čestitke SOS Dječjeg sela– za ljubav!

Ljudi često u zadnji tren trče kupiti čestitku za Valentinovo, potpišu je i daju kao poklon za taj dan. Poklonite čestitku SOS Dječjeg sela i tako svojoj romantičnoj gesti dodajte i humanitarni karakter – pomozite djeci smještenoj u SOS dječjim selima. Romantika nije skupa, stoga ne morate potrošiti mnogo novca.

Čestitke SOS Dječjeg sela možete kupiti po cijeni od 5 kuna i tako pomoći djeci koja su našla svoj dom u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Kako kupiti čestitku, pogledajte ovdje.

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner