New
Prognoza vremena

POZDRAV ČITATELJIMA LUKINOG PORTALA


tortice_by_masatera

Pozdrav mamama, dječici i svim posjetiteljima Lukinog portala!

Moje ime je Snježana Cetina i autorica sam bloga "Recepti iz moje bilježnice".
Na internetu se pojavljujem pod nadimkom Masatera. Nadimak Masatera je anagram imena moje djece – Mate (skraćeno od Matija) i Sara. Spojite prve slogove pa zatim odmah druge i nastat će Masatera!

Blog sa receptima počela sam pisati upravo zbog moje djece. Shvatila sam da ću pisanjem bloga s receptima jela i kolača koje sam pripremala svojoj djeci, omogućiti da im oni budu dostupni i kad se osamostale i odsele, bilo da su u istom gradu ili u sasvim drugoj državi. Evo zašto takvo razmišljanje: sin dugo godina igra nogomet – možda nastavi i profesionalno, a ako odseli daleko, imati će na internetu recept za nešto što je spremala mama! Kćer – pa zna se! Kojoj domaćici ne trebaju recepti?

Na blogu se nalaze recepti iz moje bilježnice, u koju ih upisujem više od 25 godina, te drugi recepti koje sam isprobala. Upisani su onako kako sam ih ja radila, s obveznim linkom na originalni recept. Imajući razumijevanja za mlade domaćice, većinu recepata sam napisala detaljno, s dodatnim uputama za pripremu jela ili slastice. To se pokazalo vrlo korisnim jer mi se domaćice često jave i zahvale mi na pomoći.

Veseli me što ću surađivati s Lukinim portalom! Iako moja djeca uskoro slave 19. i 14. rođendan, u užoj obitelji imam tri dječačića u dobi od 2 godine, djevojčicu od 7 godina, a uskoro stiže još jedan bebač!

Nastojati ću da se, uz recepte za roditelje, nađe i pokoji recept primjeren mlađoj dobi. Vjerujem da ćete svojim komentarima pridonijeti našoj što boljoj suradnji i razumijevanju.


Vaša Masatera


Uživajte u Masaterinim receptima (Lukin portal - Mamin kutak)
:

RECEPTI ZA SLANA JELA

RECEPTI ZA SLATKA JELA


 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner