New
Prognoza vremena
Pratite nas Facebook Twitter

ZNANOST I TEHNOLOGIJA

OGLEDALO BUDUĆNOSTI


mirror-11

Ogledalo budućnosti ili Cybertecture je ogledalo kojim možete upravljati daljinskim upravljačem i kontrolirati ga uz pomoć smartphone-a. Kad se želite pogledati u ogledalo, ujedno ćete moći saznati kakvo je vrijeme pa u skladu s time namjestiti frizuru i odabrati odjeću. Ako želite, ogledalo će provjeriti vašu težinu i izmjeriti jeste li nedavno pretjerali s kolačima. Ako jeste, pomoći će vam da vaše vježbe budu efikasnije, a ujedno će vas obavijestiti i o vašem općem zdravstvenom stanju. Ogledalo će vam pročitati mailove i poruke s facebooka i podsjetiti vas na dnevne zadatke. Ovo fantastično ogledalo će vas, uz laganu glazbu, upoznati i s novostima iz zemlje i svijeta.

"Pametno" ogledalo je dizajnirao James Law, ono ima providno sučelje veličine 800 sa 500 sa 50 mm i staklo otporno na magljenje.

Ogledalo budućnosti ili Cybertecture ogledalo je već moguće kupiti u Hong Kongu što znači da je samo pitanje vremena kad će biti dostupno i kod nas. Pogledajte;Izvor: Youtube

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner