Baner
Prognoza vremena
Baner

ŽELJE I SNOVI


U životu se stvari ne događaju uvijek onako kako bismo htjeli. Želje se ne ispunjavaju svakodnevno i svakako ne istog trena, ali to ne znači da treba prestati željeti. Snovi se ponekad čine nemogućim, dalekim, ali to ne znači da ne treba sanjati.

Malenima je to teško shvatljivo, pa kad se nađu u situaciji u kojoj im se stvari čine nemogućim, nepravednim ili beznadnim, mi im možemo pokazati da se ne trebaju bojati.

Sve se kad tad posloži. S pozitivom i radošću privlačimo ono što je najbolje za nas. Ako nešto nije onako kako smo zamislili, postoji razlog. S vremenom, stvari postaju jasnije. Negdje drugdje i zbog nečeg drugog, naše čežnje postaju stvarnost.

Svijet djecu priprema na velike stvari. Odraslima koji žele vidjeti pokazuje veličinu u malim stvarima, kako ne bi zaboravili da se samo s ljubavlju, nadom i vjerom može uživati u svakom trenutku.

Zato, ne bojte se živjeti hrabro! O životu učite u hodu. Osluškujte kako svemir diše. Upoznajte sreću i prihvatite razočarenje. Sanjajte svoje snove i upamtite da za ništa u životu nikad nije prekasno.

S puno ljubavi, Jelena

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner
>>