New
Prognoza vremena
PRIRODA I LJUDI



































































































PRVE HRVATSKE BEBE 2013.!


bebe_2013b
Nitko nije sretniji od ljudi koji su u prvim minutama 2013. postali roditelji, i to po prvi put! I dok je ostatak Hrvatske slavio, liječnici su u hrvatskim rodilištima imali pune ruke posla! Upoznajte najmlađe Hrvate od kojih je prvi rođen točno minutu nakon ponoći!

Video možete pogledati ovdje

U prvoj minuti 2013. došao je Matej - prva ovogodišnja beba rođena u Hrvatskoj. Maleni smotuljak, koji je razveselio sve oko sebe.

A onda novo iznenađenje. Matej je dobio s jednakim nestrpljenjem očekivanog i dobrodošlog cimera. U samo dvije minute dva mala  Zagrepčanina.

Nešto kasnije i nekoliko stotina kilometara dalje svoju je prvu bebu dočekao Split. Još jedan dječačić. On će tek dobiti ime. Kao novogodišnji dar došao je svojoj braći - četvrti član obiteljske dječje muške ekipe. Sada će braća, pak, njemu uzvratiti i darovati mu ime.

I dok su svi gradovi već dobrano slavili rođenje novih stanovnika, u jednom se bebama baš i nije žurilo. Tek  u poslijepodnevnim satima riječku svjetlost dana ugledala je Gala, mala Zagrepčanka igrom slučaja rođena u Rijeci.

Autor: RTL

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner