New
Prognoza vremena

DV OSMIJEH IZ ŠIBENIKA - PRIJATELJ LUKINOG PORTALA


dv_osmijeh

Vrtić smo iz Šibenika, započeli smo sa radom u svibnju 2004. god. Iako smo „mladi“, osnažujemo svoje znanje iz dugogodišnjeg iskustva naše osnivačice i ravnateljice gospođe Katje Ercegović. Od tada uspješno odgajamo, obrazujemo i skrbimo za dvjesto djece s područja grada Šibenika, općine Bilica i općine Unešić u redovitom 10 satnom programu odgoja, obrazovanja i skrbi djece predškolske dobi.

NAŠA VIZIJA: Vrtić po mjeri i za dobrobit djeteta.

NAŠA MISIJA : Osigurati poticajno okruženje u kojem će se svako dijete na prirodan i spontan način osjećati sigurno i stjecati znanja , vještine i navike potrebne za život u zajednici koja ga okružuje.

NAŠ PUT: potičemo djecu da kroz druženje i igru u okruženju svojih vršnjaka razvijaju osjećaj osobne vrijednosti i pozitivne osobine kao što su samopouzdanje, emocionalna stabilnost, radoznalost i empatija.
Usmjereni smo na stalno unapređivanje odgojno obrazovnog rada s djecom vrtićke dobi težeći tomu da naši vrtići budu mjesto sigurnosti, ugode, prijateljstva, obiteljske atmosfere, slobode izbora i raznovrsnih poticaja za svu našu djecu.

NAŠI CILJEVI:
- zadovoljavanje djetetovih potreba i interesa te poštivanje individualnih razlika u brzini razvoja i stilu učenja svakog djeteta
- cjelovit razvoj svih djetetovih sposobnosti i potencijala
- poticanje stvaranja pozitivne slike o sebi svakog djeteta,prihvaćanje međusobnih različitosti te usvajanje osnovnih moralnih vrednota kulture i tradicije kojoj dijete pripada
- stjecanje socijalnih vještina, te znanja i vještina potrebnih za djetetov daljnji razvoj
- njegovanje mirotvornog ponašanja
- stvaranje optimalnih uvjeta za razvoj djeteta stvaranjem razvojno – poticajne sredine koja uključuje materijalne i socijalne uvjete
- u realizaciji programa uključiti roditelje kao aktivne sudionike

ŠTO NAS ČINI POSEBNIMA?
Ponosni smo na suradnju s roditeljima koja se temelji na partnerskom odnosu za dobrobit naše djece iz čega je iznikao višegodišnji program zimovanja djece, roditelja i odgojitelja kao i brojne radionice za djecu i roditelje u vrtiću.
Svojim programom i organizacijom smo se prilagodili roditeljima zaposlenim u smjenskom radu.
Prvi smo vrtić u našoj županiji uključen u međunarodni program EKO ŠKOLE …
Ponosni smo na naš stručni rad koji prezentiramo na svim važnijim događajima u našem gradu.

GDJE NAS MOŽETE NAĆI?

Dječji vrtić Osmijeh - Šubićevac - Bana Josipa Jelačića 13F.


 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner