New
Prognoza vremena

SOS DJEČJE SELO - TRAŽIMO SOS MAME!

 
SOS_mame

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska dio je svjetske nevladine humanitarne organizacije SOS Kinderdorf International. Na području Hrvatske djeluje već 20 godina. Od osnivanja do danas u našim SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci brinemo se za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Temelj rada organizacije SOS Dječje selo i odgojnog pristupa je obiteljski koncept sa SOS mamom kao stručno osposobljenom osobom za skrb o djeci s kojima živi u zajedničkom kućanstvu, brine se o njima i njihovu razvoju i odrastanju.

SOS mama svojom brigom, ustrajnošću, nježnošću, odgovornošću i stručnim znanjem čini oslonac svakodnevnog djetetova života. Odabir tog poziva je životni izbor kojim SOS mame i postaju temeljem obitelji zajedno s povjerenom im djecom. Svojim osobinama i vještinama SOS mama nastoji djeci stvoriti osjećaj pripadnosti i ljubavi te osigurati uvjete za bezbrižno i sretno djetinjstvo. SOS mama je izazovan poziv koji zahtijeva najviši stupanj odgovornosti.

Ukoliko volite djecu i željeli biste djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi stvoriti stalan i siguran dom, spremni ste svoje znanje i kreativnost odgovorno i profesionalno posvetiti odgoju djece, klikom na donji link pogledajte zadovoljavate li i preostale uvjete za čudesan poziv SOS mame:

TRAŽIMO SOS MAME!


 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner