New
Prognoza vremena

POMOZIMO HRABROJ MAMI


Ana Mari Ljutić je hrabra mama kojoj je prije dvije godine u sedmom mjesecu trudnoće dijagnosticiran agresivan karcinom dojke koji se već tad proširio po cijelome tijelu. Morala je na hitni porođaj kako bi spasili život njezinome sinu, ali i njoj. Prve prognoze bile su da neće preživjeti. Ni dijete, ni ona. Ipak, Ana Mari odlučila je drugačije. Preživjeli su i danas, 22 mjeseca poslije, još su ovdje.

e09c647efc060c8021d6

Ipak, za Ana Mari je svaki dan nakon toga jedna velika borba. Poslije porođaja prošla je brojne terapije i danas mora piti razne vrste lijekova kako joj se stanje ne bi pogoršalo. Briga o njoj, ali i o njihovo dvoje djece, pala je na oca Dinu, koji već dvije godine nesebično radi kako bi omogućio svojoj ženi drugu šansu za život, a svojim sinovima svijet u kojemu ne moraju odrastati bez majke. To je posao koji ne može napraviti sam i zato mu je potrebna pomoć drugih ljudi.

Svi oni koji ne mogu doći, a žele pomoći, mogu poslati svoje donacije za obitelj Ljutić na račun:

IBAN HR 9423400093112557332 u Privrednoj banci Zagreb na ime Dino Ljutić.

SWIFT za uplate iz inozemstva je PBZGHR2XIzvor:

https://www.24sata.hr/news/hrabra-mama-38-oboljela-od-raka-i-bez-svijesti-rodila-sina-576017

https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/ne-znam-kako-kupiti-zeni-lijekove-i-bozicne-poklone-za-djecu-zelim-dan-kad-se-necu-probuditi-umoran-jer-sam-cijelu-noc-probdio-s-bolesnom-suprugom/8180678/
 
 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner