New
Prognoza vremena

S IGRAČKAMA I PO IGRAČKE U EKO KNJIŽNICU!


Eko knjižnica igračaka - mjesto gdje stanuje mnoštvo divnih igračaka, ljubav i nasmijana lica malih posjetitelja...

Eko knjiznica
Eko knjižnica igračaka se nalazi na lokaciji Sv.Duh 30A, Zagreb a otvorena je četvrtkom od 17.30 - 19.30 h.

Eko knjižnica igračaka funkcionira na bazi volonterskog rada. Uvijek spomenemo, no ne uvjetujemo, da je godišnja članarina jedna stara igračka - jedino kako bi potaknuli roditelje i djecu da igračke s kojima se djeca više ne igraju doniraju knjižnici igračaka, tj. da ih ne bacaju, te na taj način donacijom Eko knjižnici igračaka i recikliraju.

Dijeljenje igračaka i svega ostaloga socijalna je vještina, a ne nešto prirođeno. Ukoliko želite potaknuti svoju djecu na dijeljenje stvari i razviti prirodno suosjećanje kod djece ispričajte im jednu lijepu priču, priču o Eko knjižnici igračaka - mjestu gdje stanuje mnoštvo divnih igračaka, knjiga, malih vila i vilenjaka, konjića, traktora, aviona, drvenih kućica i patuljaka, mjestu gdje novcu mjesta nema, gdje samo ljubav i nasmijana lica naših malih posjetitelja dok nose posuđene igračke svojoj kući govore da je sve baš onako kako treba biti.

Udruga Zeleni dan

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner