New
Prognoza vremena

NAŠE PRAVO NA SPORT


mpis 8

Poziv na 2. sportsko natjecanje djece s teškoćama u razvoju u Zagrebu "Naše pravo na sport"!

Natjecanje na bazenu će se održati 27. rujna 2014. godine (subota), od 8:30 do 10:30 sati, u Zagrebu, na bazenu Mladost, Jarunska ulica 5, a natjecanje u dvorani održat će se 28. rujna 2014. godine (nedjelja) od 8:30 do 13 sati, u dvorani II. Doma sportova, Trg Krešimira Ćosića 11.

Inicijativa "Naše pravo na sport", odnosno natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju provodi se uz veliki odaziv drugu godinu za redom i kruna je programa "Moje pravo na igru i sport", koji se provodi kontinuirano od svibnja 2012. godine.

Program "Moje pravo na igru i sport" je sportsko-rekreativni i razvojno-kreativni program koji pruža raznolikost aktivnosti za kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena za djecu s teškoćama u razvoju i njihove obitelji.

Ove aktivnosti provode se kontinuirano tokom čitave godine, a organizacija natjecanja jednom godišnje je prilika i mjesto gdje djeca mogu pokazati što su naučila i savladala tokom tekuće godine.

Također su na natjecanje pozvana i druga djece s teškoćama u razvoju u dobi od 5 do 14 godina.

Ove godine 2. sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju provodimo u partnerstvu s web portalom Rekreacija.hr u sklopu Move week-a 2014.

Move week je je najveća europska kampanja promocije tjelesne aktivnosti čija je vizija postići 100 milijuna više tjelesno aktivnih građana u Europi do 2020. godine.

Središnji je događaj NowWeMove kampanje koja promovira sport i tjelesnu aktivnost s naglaskom na dobrobiti tjelesnog vježbanja. Održava se svake godine prvog tjedna u listopadu. Više informacija na: http://moveweek.rekreacija.hr/vijesti/nowwemove-kampanja-u-hrvatskoj

Natjecanje će se održati u dvije discipline u bazenu i pet disciplina u dvorani, a program se nalazi u nastavku poziva. Roditelj može prijaviti dijete na samo discipline u bazenu ili samo u dvorani, te također može odabrati samo neke ili pak sve discipline u kojima se dijete može natjecati.

PRIJAVA

Prijavu natjecatelja/djece za nastup obavezno izvršiti punim imenom i prezimenom svakog natjecatelja te navodom ostalih podataka iz obrasca za prijavu, najkasnije do 25. rujna 2014. godine.

Obrazac za prijavu nalazi se na našoj web stranici kao i Suglasnost za roditelje da se slažu s medijskom popraćenošću samog natjecanja, koja je obavezna: http://www.ti-si-sunce.hr/vijesti/2-sportsko-natjecanje-za-djecu-s-teskocama-u-razvoju-

Prijavu možete izvršiti na e‐mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

KOTIZACIJA

Kotizacija se ne plaća. Troškove natjecanja snosi Centar za edukaciju i savjetovanje "Sunce" kroz donacije i sponzorstva
Nadamo se da ćete se uključiti u našu manifestaciju i tako podržati prošlogodišnje 1. sportsko natjecanje djece s teškoćama u razvoju u Zagrebu "Naše pravo na sport" koje s puno entuzijazma nastavljamo i ove godine.

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner