New
Prognoza vremena

VESELI I KORISNI SADRŽAJI IZ BEBIMILA


Za portal-Bebimil facebook-cover-OK-RGB-B

Vaša je beba konačno u vašem naručju. Ljubav koju osjećate je čudesna, i jedino što želite je zaštititi maleno biće.

Dojenjem, svojem djetetu na najprirodniji način pružate ono što mu je najpotrebnije - hranu, ljubav i sigurnost.
No, postoje situacije kad majka nije u mogućnosti dojiti. Tada je važno izabrati mliječni pripravak koji na najkvalitetniji način može zadovoljiti prehrambene potrebe dojenčeta.

Bebimil je vodeće mlijeko za dojenčad u Hrvatskoj već preko 30 godina.
To znači da su mnoge majke poklonile svoje povjerenje upravo Bebimilu te da su generacije mališana rasle uz Bebimil koji je proizveden s puno odgovornosti, pažnje i uz vrhunsku kontrolu.

Tim Bebimila čine stručni suradnici nutricionisti, koji svakodnevno prate propise i regulative vezane uz proizvodnju mliječne hrane te sve važno za pravilan razvoj i rast djece. Ujedno su svojim savjetima dostupni roditeljima koji imaju nedoumice i poteškoće s hranjenjem ili žele informaciju vezanu uz mliječnu hranu Bebimil.

Našem Bebimil savjetovalištu možete pristupiti telefonski ili online putem Bebimil web stranice; http://www.bebimil.hr/ i nove Bebimil facebook stranice https://www.facebook.com/Bebimil.hr

Ono što svojim sadržajima želimo dodatno pružiti najmanjima i njihovim roditeljima, jest ono što mladu obitelj čini sretnom, a to su igra, maženje i zajednički trenuci.

Stoga vas pozivamo da posjetite našu Bebimil web stranicu i Bebimil facebook stranicu i pronađete ono što vas zanima, a što će vaše roditeljstvo i odrastanje vašeg najdražeg učiniti ljepšim i bezbrižnijim.

Važno nam je biti uz vas.

Vaš Bebimil

Bebimil povijest za portal

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner