New
Prognoza vremena
Pratite nas Facebook Twitter

PRIRODA I LJUDIZA ZABRINUTE RODITELJE - PAMETNI SAT LOKATOR


pametni sat lokator

S početkom nove školske godine, mnogi se roditelji pitaju je li vrijeme da svojem mališanu kupe mobilni telefon kako bi mogli biti u kontaktu, te po potrebi pozvati pomoć. Na hrvatskom tržištu sve je popularniji pametni sat koji nudi upravo ovakvu mogućnost!

Smart Kid Safe-lokator Q50 je pametni sat koji omogućava daljinsko praćenje djece na većim udaljenostima. Idealan je za roditelje koji žele znati gdje im se nalaze djeca u svakom trenutku, ali koji smatraju da još nije vrijeme za kupovinu mobilnog telefona.

Ugrađeni GPS povezuje se s mobitelom roditelja, te im tako omogućuje praćenje, nadgledanje i lociranje djeteta u svega nekoliko trenutaka. Na dnu sata je smješten optički senzor koji vam šalje poruku u slučaju da ga dijete slučajno skine s ruke, a sadrži i funkciju elektronska ograda koja omogućava postavljanje dopuštene zone kretanja. U slučaju da se ta zona prekrši, odnosno dijete zaluta, roditelj je odmah obaviješten o tome.

Ovaj pametni sat sastoji od podesivog silikonskog remena te plastičnog kućišta s ekranom od 2,5 centimetara, a osim što pokazuje vrijeme, obuhvaća i passometer koji broji korake djeteta, te tako vam daje informaciju o njegovoj razini aktivnosti tijekom dana.

Smart Kid Safe sat s kapacitetom baterije od 400 mAH-a može se kupiti po cijeni od 299 kn.

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner