New
Prognoza vremena

STOMATOLOGIJA PO MJERI DJECE I RODITELJA


valdent-djecja-stomatologija big
Dr. Gino Tafra i njegovi mali pacijenti


Roditeljima je poznat osjećaj prije prvog odlaska stomatologu s djetetom. Trema koju pokušavaju prikriti pred djetetom i samo jedna želja - da stomatolog bude i prijatelj. I ne samo prijatelj njihovog djeteta i njih samih, već i osoba koja će imati dovoljno vremena, stručnosti i volje posvetiti se tom vrlo specifičnom susretu.

Ako dijete već ima iskustva s posjetama stomatologu, a ta iskustva nisu ugodna, cijela stvar zna poprimiti dimenzije s kojima roditelji teško izlaze na kraj, a dijete stvara negativnu predodžbu koja ga može pratiti tijekom daljnjeg odrastanja.

Stomatolog koji jednostavno zna što je potrebno učiniti kako bi pregled i eventualan popravak zubića protekao bez imalo stresa je dr. Gino Tafra, stomatolog u Poliklinici Valdent.

Dr. Tafra i  njegov tim svoje male pacijente dočekuju s vedrim i toplim osmijesima i šalama, a roditelje umirujućim stiskom ruke. Čini vam se da je svo vrijeme na vašoj strani, toliko neuobičajeno kad su u pitanju odlasci k liječniku. I već na samome početku susreta, osjećate da možete odahnuti i imati puno povjerenje u sve ono što liječnik smatra potrebnim učiniti. Bilo da se radi o pregledu, prevenciji, popravku, pečačenju trajnih zubića ili drugom, doktor Tafra ostaje nasmiješen, zainteresirano odgovarajući na pitanja roditelja i djece kod koje strah zamijenjuje znatiželja, opuštenost i ponos jer su hrabro i bez boli „odradili“ odlazak k stomatologu.

Uz izvanredan pristup pacijentima, tim Poliklinike Valdent se može pohvaliti iznimno lijepim i modernim prostorom, vrhunskom kvalitetom materijala, te poznavanjem i primjenom najnovijih tehnologija i dometa struke.

693ddf7a950172596c8bb4b1b7769fe2-content medium
Poliklinka Valdent vrlo brzo postaje mjesto na koje djeca dolaze bez imalo nelagode, a potom se vrlo često i roditelji odlučuju za dr. Tafru kao obiteljskog stomatologa jer – tako se to radi!


Više:

http://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/zdravi-zubi/tko-se-boji-zubara-jos/

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner