New
Prognoza vremena

PERSONALIZIRANI OKVIRI ZA NARUKVICE IZ RODILIŠTA


Kutije za narukvice iz rodilista

Za poklon od sestre sam dobila personalizirani list papira s upisanim datumom rođenja kćeri i drugim zanimljivim podacima o djetetu. Imala sam narukvice iz rodilišta, koje sam htjela spremiti na posebno mjesto. Odnijela sam uramiti personalizirani list u kvartovsku staklarsku radnju i zamolila sam majstora da mi uokviri i narukvice. Sjećam se kako me je čudno gledao i kako je imao problema sa presavijanjem narukvica ispod stakla (nije baš bio sretan). Stavila sam jedno pored drugoga na zid i tako je nastala ideja da to bude jedan proizvod, jedan okvir za naše narukvice kao simbol neraskidive povezanosti.

Za izradu svakog okvira potrošim dan ili dva, jer želim da svaki bude što savršeniji i pri tome jedinstven. Zbog personalizacije i mnogo ručne obrade, serijska proizvodnja je nemoguća i nešto slično se ne može kupiti na policama naših dućana.

Željela sam zadržati prirodni izgled drveta, zato ga nakon fine obrade premazujem 100% ekološkim premazom, a svaki okvir, osim personaliziranog teksta, dodatno ukrasim nekim malim detaljom.

Okvir dolazi zaklopljen kao knjiga, upakiran u čvrstoj poklon kutiji.

Kutije za narukvice iz rodilista 2

Sve što korisnik treba napraviti je umetnuti narukvice iz rodilišta, ukloniti zaštitnu traku s ljepljive folije i zaklopiti pretinac s narukvicama.

Za sve informacije kontaktirajte me slobodno na br.mob.+385(0)9940 31 331 ili u inbox na:
https://www.facebook.com/narukviceizrodilista/

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner