New
Prognoza vremena

POSTANI ČUVAR DJETINJSTVA


cuvari djetinjstva copy
Lako je postati Čuvar djetinjstva

Podrška ovom programu omogućuje provedbu važnih aktivnosti za stvaranje boljih životnih uvjeta djece u Hrvatskoj, ali i neophodnu humanitarnu pomoć djeci uslijed kriznih situacija diljem svijeta. Pridružite se zajednici plemenitih ljudi vođenih idejom da svako dijete ima pravo na sretno i bezbrižno djetinjstvo.

Budite i Vi Čuvar djetinjstva već sada – jednostavnom online prijavom! Klikom na gumb „Postani Čuvar djetinjstva“, u svega par koraka, priključujete se zajedničkoj misiji za dobrobit naših najmlađih.

Za sva pitanja slobodno nam se obratite na broj telefona 01 3031 639 ili putem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Čuvari djetinjstva iz dana u dan mijenjaju živote tisuća i tisuća djece, osiguravajući im bolju i izvjesniju budućnost. Bit ćete zadivljeni kada vidite koliko toga zajedno postižemo!

Od srca hvala!

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner