Baner
Prognoza vremena
Pratite nas Facebook Twitter

POSTANI ČUVAR DJETINJSTVA


cuvari djetinjstva copy
Lako je postati Čuvar djetinjstva

Podrška ovom programu omogućuje provedbu važnih aktivnosti za stvaranje boljih životnih uvjeta djece u Hrvatskoj, ali i neophodnu humanitarnu pomoć djeci uslijed kriznih situacija diljem svijeta. Pridružite se zajednici plemenitih ljudi vođenih idejom da svako dijete ima pravo na sretno i bezbrižno djetinjstvo.

Budite i Vi Čuvar djetinjstva već sada – jednostavnom online prijavom! Klikom na gumb „Postani Čuvar djetinjstva“, u svega par koraka, priključujete se zajedničkoj misiji za dobrobit naših najmlađih.

Za sva pitanja slobodno nam se obratite na broj telefona 01 3031 639 ili putem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Čuvari djetinjstva iz dana u dan mijenjaju živote tisuća i tisuća djece, osiguravajući im bolju i izvjesniju budućnost. Bit ćete zadivljeni kada vidite koliko toga zajedno postižemo!

Od srca hvala!

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner