New
Prognoza vremena

BESPLATNE RADIONICE ZA JAČANJE SAMOPOUZDANJA DJECEHrabri-telefon-za-djecu-mame-i-tate-Problem-je-manji-kad-se-podijeli

Radionice za jačanje socijalne kompetentnosti djece


Draga djeco i roditelji,

radujemo se što Vam u sklopu savjetovališta Snaga obitelji od ove školske godine možemo ponuditi Radionice za jačanje socijalne kompetentnosti djece.

Radionice su namijenjene djeci viših razreda osnovne škole (od 5. do 8. razreda), a usmjerene su na jačanje pojedinih sastavnica socijalne kompetentnosti kao što su prepoznavanje i izražavanje osjećaja, jačanje samopouzdanja, izražavanje vlastitog mišljenja, asertivnost, nenasilno rješavanje sukoba i tolerancija.

Kako djeca odrastaju, pred njih se stavljaju sve složeniji razvojni zadaci i zahtjevi, a kroz osvještavanje i uvježbavanje pojedinih socijalnih vještina, djeca će tijekom radionica imati priliku naučiti kako ih djelotvorno koristiti u svakodnevnom životu u odnosu s vršnjacima, ali i odraslima.

Snaga obitelji

Radionice će se održavati svaka dva tjedna u jutarnjem i popodnevnom terminu.

Tijekom školske godine 2017./2018. održat će se ukupno 15 susreta, svaki u trajanju od 1 sat i 15 minuta. Radionice se odvijaju u prostoru Dječje kuće Borovje, Bože i Nikole Bionde 7 u sklopu udruge Hrabri telefon.

Jutarnje radionice održavati će se ponedjeljkom u terminu od 9:00 do 10:15 sati. Prvi termin grupe u jutarnjem terminu biti će 16.10.2017. u 9:00 sati.

Popodnevne radionice održavati će se utorkom u terminu od 18:00 do 19:15 sati. Prvi termin grupe u popodnevnom terminu biti će 3.10.2017. u 18:00 sati.

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na broj telefona 01/6117190

Radionice su besplatne!

Veselimo se početku druženja!      

hrabri telefon broj
 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner