New
Prognoza vremena

LJETNI STEaM KAMP ZA DJECU!


Korak do znanosti-ljetni kamp za djecu copy
Stiglo je ljeto. a s njim i naš program ljetnih kampova! Ove godine ljeto ćemo ispuniti s 5 dana STEaM edu-zabavnim i to ponovno NOVIM programom kojeg smo nazvali "PriProBot"! Na ovom kampu bavit ćemo se Prirodom, Programiranjem i Robotikom!

Na ovom Ljetnom STEaM kampu ćemo istraživati i igrati se, učiti i zabavljati se 100%!  Prirodu ćemo sagledati u najširem smislu te riječi pa ćemo pomoću konkretnih aktivnosti pokušati obuhvatiti širu sliku fizičkog SVIJETA te FENOMENE tog svijeta i života uopće. Od subatomskih do kozmičkih raspona ćemo si kvantitativno približiti odnose između živog svijeta i to ovog našeg bliskog nam planeta kao i svemira izvan Zemlje. Okosnica ovog  kampa nam je povezanost života čiji smo i mi sastavni dio te svijet u kojem sudjelujemo i kojeg koristimo.

Programiranje i robotika bit će nam alati za kreativne procese tijekom kojih  ćemo učiti koristiti jezik logičkog povezivanja, matematike, znanosti, dizajna i umjetnosti. Kreirat ćemo upute (kodove) za određeno djelovanje uređaja te se baviti inženjerskim rješenjima u izradi i primjeni robota. Nalik kuharskom receptu koji pomoću određene količine namirnica te uređenog redoslijeda pripreme u konačnici dovodi do gotovog jela, mi ćemo povezivati jedinice programskog jezika koje kad se integriraju u sustav, funkcioniraju kao cjelina. Nalik sinergiji prirode?


Korak do znanosti-ljetni kamp-2
U suštini, "PriProBot" program smo kreirali kako bi potaknuli razum i razumsko razmišljanje, kako bi dotaknuli ‘orlovo oka’  i širinu percepcije koja nam često izostaje  iz svakodnevice, tijekom kojeg bi svoju pažnju usmjerili prema uzročno-posljedičnim vezama između jezika, svijeta i života!

*Kreirali smo 2 sadržajno različita programa pa je moguće da dijete pohađa 2 tjedna kampa!

Boravit ćemo u našem unutrašnjem prostoru i vrtu te program obogatiti mini znanstvenim izletima u PP medvednica i izradom mentalnih mapa. Na kampu je dvoje edukatora i za svaki termin maksimalan broj djece je 12. Osim programa, svaki dan imamo doručak, ručak i užinu.
Cijena kampa za jedno dijete je 1200kn, za dvoje djece 2200kn jednako kao i za 2 tjedna kampa.

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i 092 173 8801

Link na web: http://korakdoznanosti.com/priprobot-ljetni-steam-kamp-za-djecu/

Obvezno navesti termin za koji prijavljujete dijete, podatke o djetetu s napomenama za nas ako ih imate (alergije i sl.) i kontakt broj.


KAD?


U terminima:
19.-23.06. i 26.-30.06.’17.
03.-07.07. i 10.-14.07.’17.
31.07.-04.08.’17. i 21.08.-25.08.’17.
Program od 8h do 16h, dežurstvo od 7:30h do 17h

GDJE?
Grabešćak 16, Korak do znanosti

NAPOMENA!

Dijete treba ponijeti laptop, odjeću za presvlaku u slučaju potrebe, obuću za unutrašnji i vanjski prostor te kapu/šešir. Ako niste u mogućnosti osigurati laptop, javite nam, pobrinut ćemo se za to.

Veselimo se novom ljetnom STEaM druženju!

ISTRAŽIVANJE + IGRA = UČENJE + ZABAVA

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner