New
Prognoza vremena

VITA FEST - OD 11. 10. DO 13.10.


vitafest-02

S ciljem promocije i očuvanja zdravlja te podizanja kvalitete života, u kongresnom centru Hypo u Zagrebu po drugi se put održava sajam zdravlja Vitafest. Sajam je otvoren od 11. do 13. listopada 2013, a namijenjen je cijeloj obitelji.

U okviru ovogodišnjeg Vitafesta posjetitelji će u Hypo centru kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja, dobiti informacije o nizu medicinskih tema od vrhunskih liječnika i specijalista, opustiti se kroz praktične radionice masaže, zabaviti se kroz kvizove i radionice za djecu te upoznati proizvođače zdrave hrane uz mogućnost degustacije njihovih proizvoda.

Posebna pozornost na ovogodišnjem Vitafestu posvećena je trudnicama koje će u subotu, 12. listopada od 10.30 do 19.30 moći prisustvovati nizu predavanja na teme: neplodnost i obrada steriliteta, vođenje uredne trudnoće, specijalne dijagnostičke pretrage u trudnoći, analgezija i anestezija u trudnoći, uloga patronažne sestre, njega majke i novorođenčeta u prvim danima po porodu i dr. Sva predavanja vodit će eminentni stručnjaci poput dr. Ivana Bolanče iz KBC "Sestre Milosrdnice", dr. Davora Franičevića iz DZ "Centar", dr. Petre Podobnik Brlečić iz poliklinike Podobnik i dr. Raspored svih događanja dostupan je na stranici www.vitafest.hr.

Također, za djecu su pripremljena cjelodnevna druženja i kreativne radionice koje smo objedinili u Kid's corneru poput bubnjaonice za djecu, zumba radionica za djecu, Wii kutka i dr. Izdvajamo zabavne interaktivne radionice MOJE FORA TIJELO koje će obraditi teme: čemu služe kosti; prijateljice/neprijateljice bakterije te ideš mi na živce – a što su zapravo živci.

Ulaz na sajam je slobodan, a na njemu će se predstaviti oko 65 različitih izlagača zdrave hrane, prirodne kozmetike, vitamina, dodataka hrani, zdravstvenih pomagala, dječje opreme i kozmetike te predstavnika poliklinika koji će posjetiteljima omogućiti besplatna savjetovanja i različita mjerenja. Sve zdravstvene teme bit će prezentirane na zanimljiv način kako bi se što više posjetitelja informiralo i educiralo o zdravlju i na taj način podigla svijest o njegovu očuvanju.  

Radno vrijeme ovogodišnjeg sajma je od 10.00 do 20.00 sati u petak i subotu, dok je u nedjelju, 13. listopada sajam otvoren do 19.00 sati. Za posjetitelje sajma organiziran je besplatan prijevoz Vitabusom tokom sva tri dana.

Organizator sajma je tvrtka ICPE, Internacionalni centar za poslovnu edukaciju u suradnji s portalom za zdravlje i ljepotu CentarZdravlja.net i tvrtkom B1 Plakati.

Sajam zdravlja Vitafest pridružio se projektu Move week koji se od 07. do 13. listopada održava u više od 30 europskih zemalja. MOVE Week je najveći projekt promocije zdravog stila života u Europi. U sklopu kampanje Now We Move, promiče se sport i fizička aktivnost kroz njegov utjecaj na svakog pojedinca, ali i na cjelokupno europsko društvo.

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner