New
Prognoza vremena

NOĆ KNJIGE 2013.


noc-knjige2013

"Noć knjige" održava se povodom "Svjetskog dana knjige i autorskih prava", koji se obilježava 23. travnja.

Tim povodom knjižnice i knjižare na širem području Hrvatske, te drugi uobičajeni prostori za promoviranje knjiga i autora, postaju mjesto odvijanja raznovrsnog i širokoj publici zanimljivog programa, koji traje od 18 sati do 1 sat iza ponoći, a ove godine uključuje i matineje u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima u školskim knjižnicama.

Noć knjige 2013. održati će se 23. travnja, u preko 100 gradova i mjesta diljem Hrvatske, ukratko, u Noći knjige 2013. čitat će cijela Hrvatska!

Posjetitelje očekuje bogat i raznovrstan prigodni program čitaonica i pričaonica za najmlađe, kreativnih radionica, kvizova, nagradnih igara, dramskih izvedbi, glazbenih slušaonica, javnih čitanja, projekcija filmova pa sve do klasičnih predstavljanja knjiga, druženja s autorima i zalogaja za ozbiljnije književne sladokusce. U programima sudjeluje preko 200 pisaca te brojni urednici, prevoditelji, glazbenici, glumci, izvođači…

Posebnost ovogodišnjeg programa je program realiziran u suradnji s Trećim programom Hrvatskoga radija i ZET-om (Zagrebački električni tramvaj), koji je osigurao da se radijski program prenosi i putnicima putem razglasa u večernjim i noćnim tramvajima i autobusima.


Popis svih događanja možete pronaći ovdje.

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner