New
Prognoza vremena
Pratite nas Facebook Twitter

ZANIMLJIVE I ZABAVNE BESPLATNE RADIONICE!


Vintage Edu Garden, u subotu 7.7., u novoj ediciji programa posvećenog najmlađima, ali i njihovim roditeljima poziva iste na radionicu izrade zmajeva i puštanje, radionicu biljnog tiska na tkaninama te prezentaciju zdrave hrane.
 
Radionica izrade zmajeva za djecu - Zmajoljupci Kite Flying Lovers
 
radionica zmajevi 3
 
Od 14:30 sati do 17 sati


S velikim zadovoljstvom u sklopu programa VINTAGE EDU GARDEN - TOČKA KULTURE NA RUBU SAVSKE nastavljamo suradnju s našim Zmajoljupcima - Kite Flying Lovers koji će opet za najmlađe organizirati zanimljivu radionicu izrade zmajeva.

Ako želite saznati i naučiti sve o zanimljivoj povijesti zmajeva do same izrade Rokkaku, Tetrahedral i Box Kite zmajeva ova radionica je prava prilika za nova znanja.

Radionica je namijenjena za male zmajare od 3 do 13 godina ali dobrodošli su i odrasli koji se žele zajedno s nama vratiti u djetinjstvo i prenositi ljubav prema zmajevima i vjetru na neke nove klince.

Nakon radionice puštamo u zrak svi zajedno zmajeve ispred Vintage-a.

Rezervirajte vaše mjesto na radionici izrade zmajeva putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

FB link: https://www.facebook.com/zmajoljupci/


Prezentacijski štand prirodne i zdrave hrane - Udruga "Laganela"


Udruga Laganela copy

Od 14:30 sati do 18:30 sati


Upoznajmo se s svim tajnama pripreme prirodne i zdrave hrane, naučimo nešto novo i podružimo se s cool ekipom iz udruge “Laganela” na njihovom prezentacijskom štandu na terasi Vintage Industrial Bar-a.

FB link: https://www.facebook.com/Laganela-165818647135926/


Radionica biljnog tiska na tkaninama

Od 14:30 sati do 17:00 sati

Ljubitelje cvijeća, ekologije, kreativnih vještina i „uradi sam“ tehnika pozivamo na radionicu prirodnog printa na tekstilu.
Uzorci i boje nastajat će od zelenog bilja i cvijeća, prenosit ćemo ih ručno na pamučne tkanine, a dobivene komade tekstila polaznici će ponijeti sa sobom i možda uklopiti u neki svoj komad odjeće, torbicu ili jastučnicu.

Zainteresirane polaznike molimo da donesu manji (hobby) čekić za rad na radionici.

Rezervirajte vaše mjesto na radionici biljnog tiska na tkaninama putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Voditeljica radionice: Irena Zrinski, dipl. dizajner

Svi programi u sklopu platforme “Vintage Edu Garden” su u potpunosti besplatni. Donacije izvoditeljima i izvoditeljicama programa i radionica su poželjne.

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner