New
Prognoza vremena
Pratite nas Facebook Twitter

NAGRAĐENE VOLONTERKE PROJEKTA "ISPRIČAT ĆU TI PRIČU"


ispricat cu ti pricu volonterke

Na temelju mišljenja Povjerenstva za nagrade, Fakultetsko vijeće Filozofskog fakulteta u Zagrebu donijelo je Odluku o dodjeli nagrade "Franjo Marković" studenticama psihologije Mirni Čagalj, Luciji Čoga, Antoniji Ćosić te Ivani Glavaš za rad na projektu "Ispričat ću ti priču".

Nagrade će dobitnicama te ostalim dobitnicima drugih nagrada i priznanja biti dodijeljene na svečanoj sjednici povodom Dana fakulteta koja se ove godine obilježava u petak 17. listopada 2014. u 12 sati u Dvorani 7.

Projekt "Ispričat ću ti priču" je krenuo u ožujku 2012. godine, pod okriljem Pedijatrijskog psiho-onkološkog centra, na Zavodu za dječju onkologiju i hematologiju pod vodstvom specijalistice kliničke psihologije Marte Benko.

Cilj projekta je povećati kvalitetu boravka djece koja su dugo hospitalizirana, a volonterke projekta ga ostvaruju kroz pričanje terapijskih priča i održavanje predstava. Svakog utorka, u Klaićevoj bolnici, ove divne, mlade žene prestaju biti studentice psihologije te postaju vile, čarobnice, lovci, hrabri junaci ili šumska stvorenja koja vode mališane izvan zidova bolnice, u daleke magične svjetove.

Više o projektu "Ispričat ću ti priču" i vrijednom radu nagrađenih studentica, možete pronaći ovdje.

Facebook stranica Ispričat ću ti priču.

 
Baner

Newsletter

Želite li primati obavijesti o igrama darivanja i novim sadržajima na Lukinom portalu, predbilježite se na naš Newsletter.
KOLUMNE
Baner
Baner
Baner
Baner